Vyhledávání

Notino: Těší nás, že jsme si pro školení vybrali právě vaši společnost | mbk.cz

Lama
zář 24, 2024

Vážená paní Císařová,

ráda bych Vám poskytla zpětnou vazbu na školení týkající se řízené dokumentace, které proběhlo minulý týden. Velmi nás těší, že jsme si pro toto školení vybrali právě Vaši společnost. Vaše vedení bylo profesionální, materiály pečlivě připravené a struktura školení jasná a přínosná. Školení nám nejen ukázalo oblasti, které máme dobře zpracované, ale také ty, kde vidíme prostor pro zlepšení a zavedení nových postupů. Zvláště oceňujeme, že školení bylo přizpůsobeno našim konkrétním potřebám.

Díky školení jsme se dokázali lépe zaměřit na klíčové oblasti, které jsou pro naši práci nezbytné. Ráda bych zvláště zdůraznila, jak Vaše prezentace a přístup vzbudily u mých kolegyň takový zájem, že za mnou již druhý den po školení samy přišly s návrhem okamžitě upravit způsob, jakým značíme změny v dokumentech dle Vašich doporučení. Tato iniciativa z jejich strany je jasným důkazem toho, jak silný vliv mělo Vaše školení na vnímání jejich práce. V tradičně statických odděleních, jako je řízená dokumentace, není change management jednoduchý, ale díky Vašemu přístupu věřím, že i další plánované změny budou přijaty s otevřenou myslí.

Děkujeme za Vaši profesionální práci a při dalších potřebách školení se na Vás s důvěrou opět obrátíme.

S pozdravem a poděkováním,

Adéla Fox, Quality Leader, Notino, s.r.o.

mezerník v textu_web články.png

Taková je recenze od spokojeného klienta MBK Consulting, která nám jako dárek právě dorazila do pošty. Velice si pozitivní zpětné vazby ceníme a zároveň jsme velice rádi, že naše poradenství je pro společnost jako je Notino tolik přínosná. Zaměstnance jsme praktickým výkladem nasměrovali a motivovali k okamžitým činům, což už nyní znamená velký potenciál a šanci pro zlepšení a zdokonalování vnitřních procesů firmy v souladu s efektivním řízením dokumentace.

Individuální poradenství probíhalo formou školení na míru, kdy se mezi oběma stranami přesně stanovilo, o čem konzultace bude a co vše se zahrne do jejího obsahu. Lekotři MBK Consulting se jako profesionálové a experti ve svých oborech pečlivě na každé vzdělávání připravují a dle požadavků klienta připraví anotaci, obsah a rozsah služby do posledního detailu. Jak probíhají školení u jiných zákazníků a v čem tkví přidaná hodnota a ojedinělost našich služeb, to se můžete podívat zde.

mezerník v textu_web články.png

Přáli byste si také školení na míru pro vaše zaměstnance?

Není nic jednoduššího, než vyplnit poptávkový formulář.

Nebo se stačí podívat na stránky MBK Consulting a v konkrétní kategorii vybrat alespoň podobné téma tomu vašemu. Pak otevřete formulář "Mám zájem o školení na míru" a vyplníte pár základních informací. My vás během chvíle budeme kontaktovat a domluvíme veškeré detaily.

recenze notino_mbk consulting_skoleni na miru_poptavkovy formular.png

mezerník v textu_web články.png

Chcete se zeptat, jak školení na míru funguje a jaký je postup?

Také není problém! Kontaktujte kolegyni Vendulu Mrázovou, která vám odpoví všechny vaše dotazy:

📩 divizeskoleni@mbk.cz 📞 731 506 519

Rádi byste nejprve vyzkoušeli otevřené školení a poté se rozhodli, na jaké téma a pro jakou skupinu zaměstnanců individuální poradenství využijete?

Stačí se podívat na okruhy témat, které MBK Consulting nabízí a vybrat vhodný termín a formu kurzu (živě online, Brno nebo Praha). V rámci dnešního tématu a školení na míru "řízená dokumentace" se čerpalo z následujících titulů:

  1. Zjednodušení dokumentace
  2. Interní auditor ISO 9001 - naučíme vás auditovat
  3. Optimalizace procesů
  4. Procesní řízení, aneb, když levá ruka neví, co dělá pravá
  5. Projektové řízení
  6. Řízení rizik
  7. Manažer kvality od A do Z

společně s dalšími metodami a přístupy, v souladu se soft skills a přístupem každého jednotlivce.

Děkujeme společnosti Notino za tu nejlepší zpětnou vazbu, kterou můžeme od našeho klienta dostat. Proto již téměř 35 let děláme to, co děláme a věříme, že zde pro naše zákazníky ještě dlouho budeme. Naše tradice, zkušenosti, reference a portfolio služeb mluví za vše. Těšíme se na další dlouhodobou spolupráci nejen s Notino, s.r.o.

Tým MBK Consulting

Poptávkový formulář

Počet účastníků pro školení na míru je minimálně 6.

Hlídací pes - dostupnost školení