Vyhledávání

MÁME NOVÝ WEB! | mbk.cz

Tereza
bře 01, 2016

Dovolujeme si Vás informovat o nové aktuální podobě našich webových stránek www.mbk.cz, které jsme pro Vás ještě více uživatelsky zpříjemnili.

V dubnu minulého roku prošly webové stránky radikální proměnou s cílem zpřehlednit a přiblížit Vám tak naše široké portfolio služeb. Zmíněná proměna se týkala zejména designu a samotné struktury prezentované nabídky, s cílem nabídnout lepší komfort v práci se stránkami a vyhledávání požadovaných informací.

Protože se však ve všech směrech zdokonalujeme, vytvořili jsme mimo jiné i na základě Vašich podnětů, za které děkujeme, její aktuální podobu. Vsadili jsme na jednoduchost, přehlednost a rychlou dostupnost pro Vás těch nejdůležitějších informací, mezi které řadíme kromě jiného i novinku v podobě slevových akcí, které Vám již neuniknou.

Věříme, že s touto podobou budete spokojeni stejně jako my a stránky Vám budou i nadále sloužit nejen k výběru školení a kurzů či komplexních poradenských služeb, ale také jako zdroj zajímavých informací ze světa vzdělávání a poradenství.

Budeme rádi, za Vaši pozitivní i negativní zpětnou vazbu, abychom se pro Vás dále mohli ještě více zdokonalovat. Kompletní přehled našich školení naleznete ZDE.

S přáním pěkného dne Tým MBK Consulting, s.r.o.

Poptávkový formulář

Vyplněním pole IČO umožníte formuláři předvyplnění údajů o společnosti.